Karaoke Sunda Sasalimpetan

Free download Karaoke Sunda Sasalimpetan mp3 for free


Sasalimpetan - Detty Kurnia | Karaoke Sunda

Sasalimpetan - Detty Kurnia | Karaoke Sunda

Duration: 5:51 Size: 8.03 MB

Sasalimpetan - Detty Kurnia (Akoer Lah).flv

Sasalimpetan - Detty Kurnia (Akoer Lah).flv

Duration: 5:51 Size: 8.03 MB

Ada Apa Dengan Jembatan Cisiih ( Karaoke Sunda Sasalimpetan DEWI )

Ada Apa Dengan Jembatan Cisiih ( Karaoke Sunda Sasalimpetan DEWI )

Duration: 4:45 Size: 6.52 MB

Runtah - Doel Sumbang | Karaoke Sunda

Runtah - Doel Sumbang | Karaoke Sunda

Duration: 4:04 Size: 5.58 MB

Duriat Pegat - Detty Kurnia | Lirik Karaoke

Duriat Pegat - Detty Kurnia | Lirik Karaoke

Duration: 5:37 Size: 7.71 MB

SASALIMPETAN

SASALIMPETAN

Duration: 5:52 Size: 8.06 MB

Kosipa l Karaoke Sunda

Kosipa l Karaoke Sunda

Duration: 5:04 Size: 6.96 MB

Detty Kurnia-Darso - Naon Lepatna

Detty Kurnia-Darso - Naon Lepatna

Duration: 5:28 Size: 7.51 MB

Sasalimpetan ...

Sasalimpetan ...

Duration: 5:53 Size: 8.08 MB

Aya Beja Jadi Duda - Detty Kurnia | Karaoke

Aya Beja Jadi Duda - Detty Kurnia | Karaoke

Duration: 5:22 Size: 7.37 MB

TITIP KA ANGIN - Karaoke Pop Sunda - Detty Kurnia

TITIP KA ANGIN - Karaoke Pop Sunda - Detty Kurnia

Duration: 5:36 Size: 7.69 MB

Pop Sunda - Detty Kurnia - Kembang Lamunan (BEST AUDIO)

Pop Sunda - Detty Kurnia - Kembang Lamunan (BEST AUDIO)

Duration: 5:56 Size: 8.15 MB

Teuteup Jeung Imut - Rita Tila | Karaoke

Teuteup Jeung Imut - Rita Tila | Karaoke

Duration: 4:58 Size: 6.82 MB

Detty Kurnia   Talak Tilu

Detty Kurnia Talak Tilu

Duration: 5:47 Size: 7.94 MB

Milih Saha Detty Kurnia

Milih Saha Detty Kurnia

Duration: 6:03 Size: 8.31 MB

Kembang Lamunan - Detty Kurnia | Karaoke Pop Sunda

Kembang Lamunan - Detty Kurnia | Karaoke Pop Sunda

Duration: 5:53 Size: 8.08 MB

TAPAK-TAPAK CINTA.DAT

TAPAK-TAPAK CINTA.DAT

Duration: 5:22 Size: 7.37 MB

Top 7 Lagu Pop Sunda Detty Kurnia | Putra Permana

Top 7 Lagu Pop Sunda Detty Kurnia | Putra Permana

Duration: 32:12 Size: 44.22 MB